Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς».

Το Δ.Σ. της ΗFPA, με χαρά υποδέχτηκε τα μέλη της ένωσης και τους καινούργιους φίλους, στο υπέροχα ανακαινισμένο νεοκλασσικό της δεκαετίας του 1850 με την μεγάλη ιστορία.

Το καλοσώρισμα από τον πρόεδρο κ. Κώστα Τριανταφύλλου με μία σύντομη επισκόπηση της δραστηριότητας της ένωσης για τη χρονιά που πέρασε αλλά και τους νέους στόχους και στη συνέχεια τιμής ένεκεν, λίγα λόγια για τον μεγάλο ποιητή από την ταμία της ένωσης κ. Ευφροσύνη Στουργιώτου.

Ακουλούθησαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο της επικείμενης εφαρμογής στη χώρα μας του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, κ. Ιωάννα Λαγουμίδου, ενημέρωσε για το πώς τα νέα δεδομένα θα επηρεάσουν το χώρο μας.

Μία ομιλία έκπληξη στη συνέχεια από τον κ. Δημήτρη Τσούχλο, Μaster Executive Coach & Οrganizational Developer, για μια «εναλλακτική» οπτική για το «Ποιά είναι τελικά η καλύτερη επένδυση στο κόσμο», (μήπως ο ευατός μας;), άφησε όλους με πολλά συναισθήματα και τροφή για σκέψη!

Στο cocktail που ακολούθησε μετά την κοπή της πίτας, στους ζεστούς και φιλόξενους χώρους του κτιρίου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και να θαυμάσουν τις υπέροχες τοιχογραφίες και τα εκθέματα του χώρου.

Η HFPA, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και όρεξη για δημιουργία!

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Στοιχεία επικοινωνίας: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, info@hfpa.gr