Εγγραφή μέλους

Κατεβάστε την Aίτηση Εγγραφής Μέλους.

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο μας είμαστε μια ένωση αποτελούμενη από συναδέλφους Financial Planners. Η ΕΦΠΕ στηρίζεται στις προσπάθειες, συνεισφορά και συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών της. Είναι πολύτιμες οι ιδέες, οι ενέργειες, η εργασία και ο ζήλος όλων των μελών της Ένωσης.
Όλοι μαζί θα χαράξουμε τα επόμενα βήματα για την προβολή, αναγνώριση και κατοχύρωση στην Ελλάδα ενός επαγγέλματος που χαίρει κορυφαίας εκτίμησης και καταξίωσης στο εξωτερικό.
Για όσους από εμάς ασχολούμαστε με την παροχή οικονομικών, ασφαλιστικών, επενδυτικών ή τραπεζικών υπηρεσιών και πιστεύουμε στον θεσμό του Financial Planning αποτελεί τιμή και καθήκον η συμμετοχή μας στην ΕΦΠΕ.
Μέλη της κοινότητας των Οικονομικών Συμβούλων, Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Χρηματοικονομικών Σχεδιαστών, Χρηματοασφαλιστικών Συμβούλων, Ανεξάρτητων Οικονομικών Συμβούλων, Ανεξάρτητων Επενδυτικών Συμβούλων, Financial Planners, Financial Consultants και Financial Advisors καλούνται να γίνουν μέλη της ΕΦΠΕ.
Τα υποψήφια μέλη πρέπει να υποβάλλουν έγγραφη και ενυπόγραφη αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο εξετάζει την αίτηση, αποφασίζει εντός ενός μηνός από την ημέρα υποβολής της αίτησης και ανακοινώνει την απόφαση του γραπτά στον αιτούντα.
Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ΕΦΠΕ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2118006623 (σε περίπτωση ανάγκης στο 6932243911) ή να συμπληρώσετε τη αίτηση ενδιαφέροντος εγγραφής και να τη στείλετε στο members@hfpa.gr

hfpalogo

Ένωση Φαϊνάσιαλ Πλάννερς Ελλάδος

Επικοινωνία:info@hfpa.gr
© Copyright 2020 | All rights reserved | hfpa.gr
Χώρος μελών.