Η προσπάθεια της ένωσής μας είναι να προβάλει στο ευρύ κοινό την φιλοσοφία του financial planning αλλά και τον ρόλο του financial planner στον Έλληνα πολίτη. Για τον λόγο αυτό ξεκινά μία σειρά δράσεων προς αυτό τον σκοπό.

Στο ανωτέρω πλαίσιο η HFPA, μέσω της Προέδρου του, συμμετείχε με ομιλία στο συνέδριο που διοργάνωσαν οι Financial Times με θέμα “The Future of Insurance in Greece”, την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental, με μεγάλη προβολή στον τύπο, σε κλαδικά περιοδικά αλλά και το SBC τηλεοπτικό κανάλι.

Στο συνέδριο συμμετείχαν στελέχη από την ασφαλιστική αγορά, συναφείς φορείς και οργανισμούς από Ελλάδα και εξωτερικό ως ομιλητές, ενώ το παρακολούθησαν περισσότερα από 200 άτομα.

Συνημμένη είναι η παρουσίαση της ένωσής μας στην εκδήλωση αυτή. Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περισσότερο για την εκδήλωση αυτή μπορούν να επισκεφθούν το σχετικό site όπου υπάρχει το πρόγραμμα με τους ομιλητές καθώς και οι παρουσιάσεις των, μερικές εξ αυτών πολύ ενδιαφέρουσες (www.thefutureofinsurance.gr).

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της HFPA θα συνεχίσουν απρόσκοπτα να προάγουν τους σκοπούς της ένωσης στοχεύοντας αφενός την αύξηση των μελών μας και ειδικότερα των πιστοποιημένων μελών και αφετέρου την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για την λειτουργία αλλά και αποτελεσματικότητα της διαδικασίας του Financial Planning.

Mε φιλικούς χαιρετισμούς,

Ρίτα Χριστοδουλάτου
Πρόεδρος.